50 jaar lid Zanglust en NBVV     Ben Heuvelink

50 jaar is meer dan een half mensenleven, om hier alles van Ben zijn doen en laten bij Zanglust te noemen is natuurlijk niet mogelijk, toch zal ik aan aantal opvallende dingen noemen.

Hij is al ruim 45 jaar lid van het bestuur, vele jaren TT voorzitter geweest en tot nu toe ook nog altijd bezig met het schoonmaken en het onderhoud van ons mooie clubgebouw

Ben heeft tot voor kort vogels gekweekt, voor zover wij weten hadden in de begin jaren de bruine kanaries zijn voorkeur , ook heeft hij nog witte kanaries gekweekt en nog bandvinken volgens ons  de laatste jaren heeft hij ook nog zebravinken gekweekt en vaak heeft hij  mooie resultaten gehaald..

Daarnaast heeft Ben vele jaren zijn inzet getoond in Apeldoorn bij de grote show van de NBVV, daar had hij zijn rol in de toegangscontrole en deed dat met verve.

Ondanks zijn wat afnemende gezondheid komt Ben  toch trouw elke maandagmiddag

naar het clubgebouw, zelfs als hij zich wat minder voelt komt hij, gewoon doorgaan is zijn motto, zeuren en klagen  helpt niet.

Ben , bedankt voor alles wat je voor Zanglust hebt betekend de afgelopen  50 jaar en we hopen dat je nog  jaren bij Zanglust je inzet mag tonen, bedankt !

50 jaar lid   NBVV   Hans Hulsegge

Hans was in de begin jaren van zijn vogel carrière 4 jaar lid van Gorssel daarna nu al 46 jaar lid van Zanglust.

Totaal is dit 50 jaar en zolang is Hans dus ook lid van de NBVV.

Als je al 46 jaar lid bent van Zanglust dan hoor je bij de harde kern, dan heb je al zoveel meegemaakt, vaak te veel om hier allemaal op te noemen.

Ik weet dat Hans  Zanglust een warm hart toedraagt en was altijd zeer betrokken bij het kweken van zijn vogels.

Hij is een succesvolle kweker geweest van allerlei tropen, en ik meen dat hij zelfs wereldkampioen is geweest.

Zijn specialiteit was en is nu nog steeds het kweken van vele bichenootjes, daar kan niemand hem nog iets over leren.

De laatste jaren is Hans weer een trouwe bezoeker van de paas en kerstbingo en de jaarlijkse barbecue en vond dit  altijd heel gezellig.

Wij hopen dat je nog jaren bij ons mag zijn en vanuit het bestuur gefeliciteerd met dit jubileum !

12,5  jaar lid Zanglust    Edwin Lammers

Edwin is alweer 12,5 jaar lid van Zanglust

Zeker is dat Edwin vogels heeft gehad en gekweekt, anders ben je geen lid van een vogelvereniging, maar welke soorten en hoe lang, dit was  eerst binnen het huidige bestuur niet bekend. Na navraag bij diverse leden werd ontdekt dat Edwin met succes  in de jeugd engelse grasparkieten  heeft gekweekt

Nu  weten we  dat Edwin konijnen en zelfs uilen  heeft gehouden, daarnaast de laatste jaren grote parkieten, grijze roodstaarten en nog postuurkanaries.

Ook is bekend dat Edwin een trouwe barbecue bezoeker is van Zanglust en vaak was hij ook op de bingo,

Edwin, bedankt dat je Zanglust al 12,5 jaar trouw bent en we hopen dat je nog lang lid mag blijven van onze mooie club.

Edwin gefeliciteerd met dit jubileum en op naar het  volgende  jubileum van 25 jaar.