OP WEG NAAR EEN MOOIE SHOWVOGEL

 

Op maandag 7 oktober komt Arie Goud een “lezing “geven bij

 

         VOGELLIEFHEBBERS VERENIGING ZANGLUST

Arie Goud zal ons meenemen in de wereld van onze vogelsport. Hij zal door middel van informatie en discussie ons de info kunnen geven om de puntjes op de i te zetten om een nog betere en of mooiere vogel op de show te tonen. Het gaat niet om een meningen maar om ervaringen en feiten. Discussie is er altijd.

Als er mensen zijn die een vogel willen mee brengen dan kan dat . Laat dit wel even weten.

 

Vogelliefhebbers vereniging Zanglust Zutphen                                                                                               Clubgebouw: Deventer Achterpad z/n  (voormalig atletiek terrein)

Bestuur Zanglust

Lezing Dick Hamer.

 

Op maandag 17 september stond er een lezing gepland. Vanuit de laatst gehouden ledenvergadering werd Dick Hamer genoemd om te vragen voor een lezing.  Dick, een bekende in de vogelwereld wilde hier graag aan meewerken.  Aldus geschiede en waren er een 20 tal leden aanwezig die luisterden en keken naar wat Dick allemaal in petto had.  Het was een boeiende lezing die diverse onderwerpen in zich had. Voor eenieder dus wat wils.

Lezing Hans Hermans

Maandag 20 maart was het dan zover. Hans Hermans ( Lid van VV. Exokan en vele malen kampioen in Apeldoorn) kwam een lezing geven over postuurkanaries en dan toegespitst op het keuren hiervan. Een 17 tal leden was aanwezig en hadden een 10 tal vogels meegenomen om te keuren. Rond 20.00 uur werd er begonnen met een Power Point presentatie die werd gevolgd door het keuren van de meegebrachte vogels. Er werden diverse vragen gesteld waar Hans een duidelijk en verhelderend antwoord op had. Onder het genot van een drankje ( sommigen iets meer dan 1) werd deze leuke en leerzame avond rond 22.30 uur afgesloten. Mijns inziens , en mijn oor te luister gelegd te hebben bij de aanwezigen, mag ik wel concluderen dat het een geslaagde avond was.
Bedankt allen voor de medewerking en hierbij nog een kleine foto impressie van de avond.

Voorzitter E.Piron